NAK TechLab Egyetemi ötletverseny 2021

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2019-ben indította el NAK TechLab nevű innovációs programját, mely a hiánypótló agrár megoldásokat fejlesztő startup vállalkozásoknak biztosít támogató környezetet. A NAK TechLab kiemelt célja, hogy olyan fejlesztések induljanak el, melyek nagyban elősegítik a mezőgazdaság digitalizációját, ezáltal versenyképesebbé, fenntarthatóbbá és környezettudatosabbá téve az ágazatot.

A NAK TechLab programja az idei év első felében ismét megrendezi az Egyetemi ötletversenyét, annak érdekében, hogy különböző kihívásokon keresztül a fiatalok körében népszerűsítsük az agráriumot, a kreativitást és a vállalkozó szellemet felpezsdítsék a hallgatókban.

A verseny során egy meghatározott kihívásra kell ötletet, megoldást kitalálni, kidolgozni, vagy már meglévő ötlettel és prototípussal is lehet jelentkezni. Az ötletverseny első szakaszát egy online elődöntő zárja, ahol a zsűri előtt egy rövid pitchben kell bemutatni a kidolgozott koncepciót vagy prototípust. A kiválasztott legjobb csapatok jutnak tovább a döntőbe, ahol szakmai zsűri előtt, professzionális közegben kell prezentálni a megoldást.

Részletes információk és jelentkezés

 

Regisztrálni az online tájékoztatóra az alábbi linken tudsz: https://bit.ly/31bg8F2

Az online tájékoztató linkje: https://meet.google.com/hmu-pkuu-mke

 

Benyújtás határideje: 
2021-04-11